mei05-kl
lsp-ws2

About Gold Label Strategy

Onder de naam Gold Label Strategy richt Pascall de Groen zich op het meedenken over en het creëren van oplossingen op het gebied van strategie, (nieuwe) business modellen en concepten, en product- of dienstdesign.

Daarnaast runt zij twee webshops met visuele managementtools en -spellen; Gold Label Creation en Coaching Tools Benelux, en is zij Country Leader van Points of You Benelux.

mei05-kl

"Ik heb een brede interesse, vind het leuk om heel gevarieerd bezig te zijn, en heb daarbij als rode draad mijn voorliefde voor strategie en concepten; van de marketingcommunicatie strategieën van mijn bedrijfseconomische afstudeerscriptie, tot het maken van strategische scenario's met de Lego Serious Play methode, tot het adviseren over nieuwe bedrijfsideeën.

Niets geeft mij meer energie en voldoening dan van een complexe vraag een bedriegelijk eenvoudig, uniek en persoonlijk verhaal te maken.

Ik heb een bedrijfseconomische achtergrond en jarenlange ervaring bij grote internationale bedrijven, in marketing, business development, pricing, faciliteren, training geven, en webdesign.
Sinds 2013 ben ik zelfstandig ondernemer; eigenaar van vier webshops en -sites, werk ik samen met internationale partners, geef ik workshops, sparringssessies en trainingen, en ontwerp ik nieuwe producten.

De originele management tools en spellen die ik heb verzameld in mijn webshops, zijn ook allemaal - toevallig 😉 - gericht op en/of bijzonder geschikt voor het effectief sparren over strategische keuzes en vragen. Zoals bijvoorbeeld het Business Model Canvas. Ik gebruik ze zelf dan ook regelmatig en geef er soms workshops in.

Wat mijn missie is?
Om mensen te helpen met het maken van bewuste strategische keuzes, met empathie, integriteit en humor.

Als je denkt dat ik iets voor je kan betekenen als strategisch sparringspartner, kom dan eens kennismaken in een vrijblijvend gesprek!

Je kunt me bereiken op +31 6 308 577 66, pascall@goldlabelstrategy.com, of via het contact formulier."

© website designed and created by Gold Label Creation