Lego Serious Play voor Coaches & Therapeuten
Hoe kan je als coach of therapeut Lego® Serious Play® gebruiken voor onverwacht diepe gesprekken met je client? Die zorgen voor onverwachte nieuwe inzichten? Hoe kan je met Lego® Serious Play® veel dieper gaan als je ook (tafel-) opstellingen gebruikt?

Met de voor coaches en therapeuten aangepaste Lego® Serious Play® Methode breek je snel het ijs. Je laat je clienten met hun 'handen denken', waardoor onderbewuste kennis aangesproken wordt. Met diepe inzichten en een open en oprechte connectie met je client tot gevolg.
Ervaar het zelf, in deze eendaagse train-de-trainer Training.

De Lego® Serious Play® methode is ontwikkeld op basis van wetenschappelijk onderzoek, en heeft als uitgangspunten dat mensen veel meer kennis en antwoorden hebben dan ze beseffen. Deze onderbewuste kennis wordt aangesproken door het 'denken met je handen'.

De methode wordt gebruikt als actieve en speelse (communicatie-) methode om door complexe issues heen te werken, met grote betrokkenheid van de diverse deelnemers.
Meer informatie over de achtergrond en de technieken van de Lego® Serious Play® methode kan je vinden op de informatie-pagina van de webshop van Gold Label Strategy  .

Door de verrassend diepe resultaten en grote betrokkenheid van de deelnemer(s) is deze methode ook zeer geschikt om in persoonlijke sessies te gebruiken. Al dan niet in combinatie met de modellen die je als professional al gebruikt.

In deze leuke, persoonlijke en interactieve train-de-trainer training ervaar je dat zelf, en leer je nieuwe toepassingen en technieken, in het bijzonder;

  • hoe je de Lego® Serious Play® methode introduceert bij je clienten
  • de oefen- cq opwarmfase
  • het belang van het stellen van de juiste vragen
  • het bouwen, delen en evalueren met Lego® Serious Play® methode
  • hoe een persoonlijke sessie met de Lego® Serious Play® methode te structureren zodanig dat alle onderdelen bijdragen aan het bereiken van inzichten
  • hoe je Lego® Serious Play® kan gebruiken als basis om veel meer uit je (tafel-)opstellingen te halen (dus niet alleen met een paar poppetjes)
  • toepassingen van Lego® Serious Play® als ijsbreker en om je voor te stellen,
  • persoonlijke feedback over mogelijke andere toepassingen binnen jouw specialisatie
  • hoe Lego® Serious Play® te combineren met modellen die je al gebruikt.

Je hebt interessante discussies met mede-deelnemers, krijgt nieuwe inzichten, en ... je komt jezelf tegen.

Deze training is inclusief een certificaat van Gold Label Strategy.

Voor wie?

Deze training is gericht op professionals die clienten ondersteunen in hun persoonlijke ontwikkeling, zoals coaches, counselors, therapeuten, of mentoren.

Investering

Als de training in Hilversum plaatsvindt (zie de Details) zijn de kosten € 134,-, inclusief lunch, koffie en thee.
Of investeer € 235,- in de speciale combinatie-aanbieding van training inclusief 5x de Windows Exploration Bag van Lego Serious Play, plus een Nederlandse of Engelse Coaching Game.

Alle prijzen zijn exclusief BTW.

Trainer

De training wordt gegeven door Pascall de Groen. Zij is een ervaren, gecertificeerd trainer en facilitator, en Country Leader voor de Benelux van Points of You. Zie Over Mezelf voor meer informatie.

Details

De training start in het algemeen om 9.30 en duurt tot 16.30u, inclusief lunch, thee en koffie, in principe op een inspirerende makkelijk bereikbare locatie in Hilversum.
Maar als de meeste deelnemers uit een zelfde deel van de Benelux komen dan wordt er een trainingslocatie in de buurt gezocht.

De trainingen vinden in het algemeen plaats op donderdag of vrijdag.

Join us!

Schrijf je in voor deze training via het onderstaande inschrijfformulier.
Bij aanmelding van 4 personen of meer wordt de training ingepland, op een donderdag of vrijdag, zoveel mogelijk rekening houdend met de agenda en locatie van de deelnemers.

Of informeer naar een maatwerk incompany training voor je organisatie of bedrijf via het Contact Formulier >.

Alle gegevens worden verzonden via een beveiligde verbinding