ttt-7apr17

Points of You voor Professionals - Lustrum Special

Het internationaal flink groeiende Points of You bestaat 10 jaar! Daarom wordt er onder andere een Global Workshop Festival georganiseerd in het thuisland Israel, en zijn er in de Benelux drie verschillende lustrum activiteiten.

Waaronder deze speciale lustrum training 'Points of You voor Professionals', met voor elke deelnemer een leuke verrassing!

Investeer in jezelf, en vul je professionele toolkit aan met de inspirerende spellen van Points of You. Gebaseerd op fototherapie, verhalen en processen kan je deze tools op vele manieren inzetten voor verrassend diepe en effectieve communicatie, ook in combinatie met de modellen en methoden die je zelf al gebruikt voor workshops of een-op-een sessies.

In de persoonlijke en interactieve train-de-trainer training ‘Points of You voor Professionals’ ervaar en leer je nieuwe toepassingen en technieken; zoals

  • verschillende formats en werkvormen voor gevarieerde workshops met verschillende doelen,
  • toepassingen als ijsbreker en voorstelrondes,
  • het gebruiken van de vragenstructuren van de Coaching Game voor een-op-een sessies,
  • de methode en denkwijze achter het internationale Points of You,
  • persoonlijke feedback over toepassingen op je eigen vakgebied,
  • hoe deze tools te combineren met modellen die je al gebruikt.

Je hebt interessante discussies met mede-deelnemers, krijgt nieuwe inzichten, en ... je komt jezelf tegen.

De training is inclusief certificaat van Points of You Benelux met toekenning van 6 CCEU's (Continuing Coach Education Units) van de Internationale Coach Federation.

Meer informatie over de tools van Points of You Benelux kan je in de webshop van Gold Label Strategy en Points of You Benelux vinden.

Voor wie?

Omdat de tools van Points of You zo veelzijdig zijn is deze training voor vele professionals interessant, zoals coaches, trainers, therapeuten, facilitators, opleiders, en leraren, maar ook bijvoorbeeld voor HR-managers, consultants, mentoren, ed.
In de training zullen we tevens ingaan op specifieke toepassingsmogelijkheden voor de deelnemers.

Investering

De kosten van deze speciale training zijn € 114,- per persoon, inclusief lunch, koffie en thee.
Of investeer € 220,- in de speciale combinatie-aanbieding van training inclusief Nederlandse of Engelse Coaching Game (ter waarde van € 139,-).
Plaatsen zijn beperkt; maximaal 14 deelnemers.

Alle prijzen zijn exclusief BTW.

Trainer

De training wordt gegeven door Pascall de Groen. Zij is een ervaren en gecertificeerd trainer en facilitator, en Country Leader voor de Benelux van Points of You. Zie Over Mezelf voor meer informatie.

Datum / Tijd / Locatie

De training vindt plaats op vrijdag 7 april, van 9.30 uur tot 15.30 uur. Inloop is vanaf 9 uur.

De locatie van de training is De Switch, een relaxte ruimte, opgebouwd uit containers, middenin het energieke MediaPark in Hilversum.
De Switch is goed te bereiken met openbaar vervoer of met de auto, en er is voldoende (betaalde) parkeerruimte op het ernaastliggende parkeerdek. Download de plattegrond van het Media Park hier.

Join us!

Schrijf je in voor deze training via het onderstaande inschrijfformulier.

Of informeer naar een maatwerk incompany training voor je organisatie of bedrijf via het Contact Formulier >.

Alle gegevens worden verzonden via een beveiligde verbinding
© website designed and created by Gold Label Creation