Points of You voor Professionals

Op dit moment zijn er 2 personen aangemeld voor de training 'Points of You voor Professionals'!

Investeer in jezelf. Vul je professionele toolkit aan met de inspirerende spellen van Points of You. Gebaseerd op fototherapie, verhalen en processen kan je deze tools op vele manieren inzetten voor verrassend diepe en efficiente communicatie, ook in combinatie met de modellen en methoden die je zelf al gebruikt voor workshops of een-op-een sessies.

In de persoonlijke en interactieve train-de-trainer training ‘Points of You voor Professionals’ ervaar en leer je nieuwe toepassingen en technieken; zoals

  • verschillende formats en werkvormen voor gevarieerde workshops met verschillende doelen,
  • toepassingen als ijsbreker en voorstelrondes,
  • het gebruiken van de vragenstructuren van de Coaching Game voor een-op-een sessies,
  • de methode en denkwijze achter het internationale Points of You,
  • persoonlijke feedback over toepassingen op je eigen vakgebied,
  • hoe deze tools te combineren met modellen die je al gebruikt.

Je hebt interessante discussies met mede-deelnemers, krijgt nieuwe inzichten, en ... je komt jezelf tegen.

De training is inclusief certificaat van Points of You Benelux met toekenning van 6 CCEU's (Continuing Coach Education Units) van de Internationale Coach Federation.

Meer informatie over de tools van Points of You Benelux kan je in de webshop van Gold Label Strategy en Points of You Benelux vinden.

Of kijk voor een impressie van vorige trainingen en workshops op de facebookpagina van Gold Label (Creation &) Strategy.

Voor wie?

Omdat de tools van Points of You zo veelzijdig zijn is deze training voor vele professionals interessant, zoals coaches, trainers, therapeuten, facilitators, opleiders, en leraren, maar ook bijvoorbeeld voor HR-managers, consultants, mentoren, ed.
In de training zullen we tevens ingaan op specifieke toepassingsmogelijkheden voor de deelnemers.

Investering

Als de training in Hilversum plaatsvindt (zie Datum/tijd/locatie) zijn de kosten € 137,- per persoon, inclusief lunch, koffie en thee.
Of investeer € 219,- in de speciale combinatie-aanbieding van training inclusief Nederlandse of Engelse Coaching Game (ter waarde van € 107,-).

Alle prijzen zijn exclusief BTW.

Trainer

De training wordt gegeven door Pascall de Groen. Zij is een ervaren en gecertificeerd trainer, en tevens Country Leader voor de Benelux van Points of You. Zie Over Mezelf voor meer informatie.

Datum / tijd / locatie

De training start in het algemeen om 9.30 en duurt tot 15.30u, inclusief lunch, thee en koffie, in principe op een inspirerende makkelijk bereikbare locatie in Hilversum.
Maar als de meeste deelnemers uit een zelfde deel van de Benelux komen dan wordt er een trainingslocatie in de buurt gezocht.

De trainingen vinden plaats op een donderdag of vrijdag.

Join us!

Geef je interesse aan voor de eerstvolgende training 'Points of You voor Professionals' via het onderstaande inschrijfformulier.
Bij aanmelding van 5 personen of meer wordt de training ingepland, op een donderdag of vrijdag, zoveel mogelijk rekening houdend met de agenda en locatie van de deelnemers.

Of informeer naar een maatwerk incompany training via het Contact Formulier >.

Alle gegevens worden verzonden via een beveiligde verbinding
© website designed and created by Gold Label Creation