ttt_26oct18

Word een expert in de mooie visuele spellen van Points of You! Ervaar de magie en effectiviteit, en leer hoe de verschillende tools te gebruiken in verrassende sessies voor persoonlijke or professionele ontwikkeling.
Voor coaches, therapeuten, HR-managers, trainers, begeleiders, leraren, consultants, en andere professionals die baat hebben bij een krachtige communicatie-tool.

Je kan deze training incompany of met een groep van minstens 4 deelnemers aanvragen bij Pascall de Groen, op pascal@points-of-you-benelux.com!
xx

De tools van Points of You zijn gebaseerd op fototherapie, verhalen en processen. Je kan ze op vele manieren gebruiken voor verrassend diepe en efficiente communicatie, voor workshops of een-op-een sessies, ook in combinatie met de modellen en methoden die je zelf al gebruikt.

In de persoonlijke en interactieve train-de-trainer training ‘Points of You voor Professionals’ ervaar en leer je nieuwe toepassingen en technieken; zoals

  • verschillende formats en werkvormen voor gevarieerde workshops met verschillende doelen,
  • toepassingen als ijsbreker en voorstelrondes,
  • het gebruiken van de vragenstructuren van de Coaching Game voor een-op-een sessies,
  • de methode en denkwijze achter het internationale Points of You,
  • persoonlijke feedback over toepassingen op je eigen vakgebied,
  • hoe deze tools te combineren met modellen die je al gebruikt.

Je hebt interessante discussies met mede-deelnemers, krijgt nieuwe inzichten, en ... je komt jezelf tegen.

De training is inclusief certificaat van Points of You Benelux met toekenning van 6 CCEU's (Continuing Coach Education Units) van de Internationale Coach Federation.

Deze training kan in het Engels of in het Nederlands gegeven worden.

Meer informatie over de tools van Points of You Benelux kan je in de webshop van Points of You Benelux vinden. Of kijk voor een impressie van vorige trainingen en workshops op de facebookpagina van Gold Label Strategy.

Voor wie?

Omdat de tools van Points of You zo veelzijdig zijn is deze training voor vele professionals interessant, zoals coaches, trainers, therapeuten, facilitators, opleiders, en leraren, maar ook bijvoorbeeld voor HR-managers, consultants, mentoren, ed.
In de training zullen we tevens ingaan op specifieke toepassingsmogelijkheden voor de deelnemers.

Trainer

De training wordt gegeven door Pascall de Groen. Zij is een ervaren en gecertificeerd trainer, en tevens Country Leader voor de Benelux van Points of You. Zie About GLS voor meer informatie.

Join us!

Ervaar wat de mooie tools van Points of You Benelux voor jou of je bedrijf kunnen betekenen en neem contact op over deze training, via pascall@points-of-you-benelux.com

Deelnemers zeggen

"Betrokken, intelligent, behoudt het overzicht en geeft rake observaties en adviezen"
Sandra

“Inhoudelijk sterk, sympathiek, een goede training in een heerlijke setting”
Petra

“Verrassend hoe alle elementen en wendingen blijken bij te dragen aan het doel van de workshop! Ik moet het nog even laten bezinken, maar ga zeker onderdelen zelf gebruiken.”
nav de LSP-dag workshop

Alle gegevens worden verzonden via een beveiligde verbinding
© website designed and created by Gold Label Creation