header3_ws_lustrum_25mrt17

Lustrum Introductie Workshop 'Your Inner Space'

Het internationaal flink groeiende Points of You bestaat 10 jaar! Daarom wordt er onder andere een Global Workshop Festival georganiseerd in het thuisland Israel, en zijn er in de Benelux drie verschillende lustrum activiteiten.
Zoals deze speciale introductie workshop, gegeven door de Benelux Country Leader van Points of You, waarin je kennis maakt met Points of You en Lego® Serious Play®, twee speelse en inspirerende methoden en werkvormen. Zeer geschikt om op een relaxte manier jezelf tegen te komen.

Deze laagdrempelige workshop voor professionals heeft drie niveau's:

  • Door de relaxte sfeer, ongedwongen werkvormen, en interactie met elkaar kom je haast ongemerkt tot nieuwe persoonlijke gezichtspunten en inzichten,
  • Je ervaart de verrassend accurate methoden van Points of You en Lego® Serious Play® uit de eerste hand,
  • We sluiten af met het professionele niveau; hoe en waarom deze methoden gebruikt zijn in de workshop.

Had je al gehoord van Lego® Serious Play®? Nieuwsgierig hoe deze oplossingsgerichte methode te combineren is met een visuele tool als de Coaching Game van Points of You Benelux?
Ben je op zoek naar nieuwe methoden voor je professionele toolbox?

Kom dan naar deze speciale workshop, ter gelegenheid van het 10-jarig lustrum van Points of You.

Meer informatie over de tools van Points of You Benelux kan je in de webshop van Gold Label Strategy en Points of You Benelux vinden.

Voor wie?

De tools en methoden van Lego® Serious Play® en Points of You zijn verrassend veelzijdig en beiden op hun eigen manier gericht op het verbeteren van communicatie, motivatie, en (persoonlijke) ontwikkeling.

Daarom is deze workshop zowel interessant voor professionals als coaches, trainers, therapeuten, facilitators, als voor bedrijven en organisaties, bijvoorbeeld voor HR-managers, consultants, mentoren, en projectleiders.

Investering

Deelname aan de workshop kost 20,- pp., inclusief koffie en thee. Plaatsen zijn beperkt; maximaal 16 deelnemers.

Alle prijzen zijn exclusief BTW.

Trainer

De training wordt gegeven door Pascall de Groen. Zij is Benelux Country Leader van Points of You en een ervaren en gecertificeerd trainer en facilitator. Zie Over Mezelf voor meer informatie.

Datum / Tijd / Locatie

De workshop vindt plaats op zaterdagmiddag 25 maart, van 13.30 uur tot 17 uur. Inloop is vanaf 13 uur.

De locatie van de training is De Switch, een relaxte ruimte, opgebouwd uit containers, middenin het energieke MediaPark in Hilversum.
De Switch is goed te bereiken met openbaar vervoer of met de auto, en er is voldoende (betaalde) parkeerruimte op het ernaastliggende parkeerdek. Download de plattegrond van het Media Park hier.

Een leuke kans om de workshop te combineren met een bezoek aan Beeld en Geluid!

Join us!

Aanmelden voor deze workshop kan met het onderstaande inschrijfformulier.

Alle gegevens worden verzonden via een beveiligde verbinding
© website designed and created by Gold Label Creation